Спечелете своите мечтани клиенти и накарйте продажбите да растат

Top Google помага на собственици на бизнеси и онлайн магазини с доказано ефективен дигитален маркетинг, който постига видими резултати.

Караме дигиталните канали да работят за вас

Google Ads

Когато хората имат проблем, те търсят решение в Google. Виж изцяло нов (Почти магически) начин да печелиш с Google Ads. Гарантирано!

Facebook Ads

Разбери НАЙ-ЕФЕКТИВНИЯТ начин, по който можеш да използваш Facebook, за да привличаш повече клиенти като магнит, работещ на стероиди.  

Google Business Profile

Направи връзката между хората и бизнеса светкавична. Получавай оценки, телефонни обаждания, коментари и препоръки в Google.

На една крачка пред конкурентите

Не следваме шаблонни модели, а правим реклами, които грабват вниманието и поддържат интереса на мечтания клиент жив. Създаваме съдържание, което провокира желание за покупка и продава.  

Близо до вашата аудитория

Да говорите на езика на вашата аудитория за проблемите и нуждите, които хората реално изпитват. Това е сигурен начин да достигнете до тях. Ето защо създаваме стратегии, на базата на детайлни проучвания и анализи.

Резултати, които ви дават свобода

Колкото повече данни натрупва един рекламен акаунт, толкова по-добре работи за вас и вашия бизнес. Всяка кампания, която създаваме е основана на резултати и  изводи от представянето на предишните.

Цифрите работят за вас

Единственият начин да знаете дали бизнесът ви е печеливш е да сте абсолютно наясно с цената на придобиване на всеки нов клиент. Оставете тези статистики на нас.

Как дигиталните канали ще помогнат на вашия бизнес?

FACEBOOK ADS

Facebook рекламата достига до потребители, които имат сходни интереси и характеристики. Възползвай се от невероятната възможност да спечелиш своята аудитория с вълнуващи визии и завладяващи послания. 

Изграждане на маркетинг фунии

Ремаркетинг стратегии

Правилно таргетиране на аудитории

GOOGLE ADS

Кой е най-подходящият продукт? От къде да го закупя? Коя е най-добрата услуга, в близост до мен? Тези избори често се свеждат до проучване в Google. Целта е потребителите да откриват първо вас.

Таргетирайте определени райони

Висок качествен рейтинг 

По-ниска цена на клик

GOOGLE BUSINESS PROFILE

Директна навигация до вашия физически обект или офис е достъпна за всички. Цялата най-важна информация за бизнеса, включително всичко ново и актуално може да бъде събрана в Google Бизнес Профил. 

На първо място във вашия град

Моментална навигация до обекта

Получавайте коментари и отзиви

Защо да изберете
TopGoogle?

Ваш партньор сме в намирането на нови клиенти, които впоследствие се превръщат в редовни купувачи. Спокойствието да планирате своите бъдещи инвестиции и печалби осигурява повече свобода за бизнес развитие. 

BrainSpot Digital Agency
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0