Уебсайт в сферата на туризма

Вила Челюстница е самостоятелна вила с басейн, подходяща за големи компании, разположена в очарователната природа на Северозападна България. Когато ние започнахме съвместна работа, вече няколко години посрещаше гости. Беше превърнала в любимо място за бягство от града и релакса на много хора. С все по-заявеното позициониране на вилата като едно от най-посещаваните места за настаняване в района, се появи и необходимостта от ребрандиране и  по-функционален сайт.  

Информативен уебсайт

Лесни резервации

Оптимизация и поддръжка

Изправихме се пред предизвикателството да направим не просто нов сайт, а да изградим цялостна идентичност, с която хората да свързват Вила Челюстница. След проучване се спряхме на три символа, които отразяват същността на мястото и преплитат значенията си в логото. Вдъхновяващи гледки, на които гостите се наслаждават, по време на престоя си са първият елемент. Цветето лотос, олицетворявa чистотата, красотата и животът в това райско кътче от България е вторият елемент. Силната връзка между гостите, далеч от стреса и натовареното ежедневие е завършващата част. Така се роди идеята за логото – ключ за Рая. На бaзата на тази концепцията определихме тона на комуникация в текстовете и стила в уеб дизайна.  

 

Лесни резервации

Основната функция на сайта, освен потребителите да се запознават с Вила Челюстница е да отправят запитвания и да извършват резервации. Затова направихме бутоните за обаждане лесно достъпни и видими при всяко положение на сайта. Поставихме подбуждащи към действие бутони под всяка секция, които да водят към форма за резервация или към таблица с цени.

Както в началната страница, така и в останалия сайт използвахме сетивни текстове, за да предадем самото усещане, което можеш да изпиташ, ако посетиш вилата. Най-важните характеристики, от които знаем, че посетителите се интересуват, отбелязахме с икони. Показахме най-популярните поводи и събития, за които хората посещават Вила Челюстница, за да бъде лесно за идеалния потребител да разбере, че това е точното място за него.

 

Създадохме подробни описания на всички удобства и важни детайли в отделна страница. Разказахме за интересните забележителности в района, които гостите могат да посетят, по време на престоя си. Блог секцията нарекохме “Истории” и публикувахме няколко материала, които разказват за вилата и живота в нея.

BrainSpot Digital Agency
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0