Корпоративен уебсайт, който продава

Hotz е премиум български бранд за висок клас букови пелети с иновативна молекулна структура, без аналог на българския пазар.

Тъй като пелетите са продукт, който няма нужда от представяне, задачата на Brain Spot бе да изготви кратък и максимално опростен сайт, който директно да предоставя на посетителя онова, за което е дошъл, а именно – супер качествени пелети.

Корпоративен уебсайт

B2B и B2C магазин

Оптимизация и поддръжка

Няма нужда от дълги презентации, когато качеството на един продукт безспорно задминава всичко останало на пазара и хората са наясно с това.

Поради тази причина, директно изложихме продуктите на Hotz най-отгоре на сайта, без общо заглавие и без увод. 

Адаптивният (responsive) дизайн на сайта запазва усещането за бранда Hotz на всички устройства, като приоритет в случая се явява мобилният изглед за смартфони. Това е обвързано със стратегията за реклама, при която посетителите биват прихващани от Facebook с неустоима оферта, също изготвена от нас.

Използвахме платформата за създаване на сайтове WordPress. WordPress е най-използвантa платформа за създаване на уебсайтове и предлага бързи и лесни решения за:

 – безпроблемно свързване с платформи за трафик (Facebook, Google, Mailerlite)

 – интегриране на кодове за проследяване на потребителското поведение в сайта

 – изрядната техническа оптимизация 

 – конкурентната цена на крайния продукт

 

Сайтът на Hotz работи предимно B2B и не продава на дребно. Въпреки това, нашият екип от копирайтъри състави отделна страница-презентация за всеки един от трите продукта на бранда, използвайки B2C съдържание. Отличната презентация измества конкурентните брандове от съзнанието на потребителия и създава търсене на пазара за бранда, който рекламираме.

Също така, решавайки проблемите на крайния потребител, така помагаме и на посредника, който пазарува от нас на едро, да продава по-бързо и лесно стоката си. Win-win-win!

Важен ли е дизайнът?

Да, но с едно условие!

Добрият и отличителен дизайн предимно има за цел да подкрепи посланието, което брандът изпраща до потребителя. В този смисъл дизайнът има голямо значение, НО не по-голямо от това на самото послание. 

Това се вижда от графиките, който нашите графични дизайнери създадоха, за да направят информацията за продуктите на Hotz по-лесно смилаема и интересна.

Дизайнът на един уебсайт не бива да бъде самоцелен. Дизайнерите на Brain Spot са резултатно ориентирани и като такива знаят как да моделират визията на уебсайтовете за максимален брой продажби и достоверност.

BrainSpot Digital Agency
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0