Искаш ли да продаваш повече?

Създадохме система, с която гарантирано увеличаваш продажбите,
имаш повече и по-доволни клиенти на по-ниска цена. Създаваш богатство!
➤ И ние ще трансформираме бизнесa ти за 60 дни.
50 +
Клиенти от
цялата страна и чужбина

1 +
Оптимизирани и успешни рекламни кампании
5 +
Експерти в сферата на дигиталният маркетинг

$ 1
Управляван месечен рекламен бюджет

Интересувам
се от :_

Защо
Brain Spot?_

Brain Spot (Брейн Спот) е дигитална агенция, с офиси в България и Лондон, която помага на предприемачи – собственици на бизнес, да продават повече, да генерират по-високи печалби, вследствие на което да трупат богатство.

Научете повече за нас.

Ние разбираме резултативният маркетинг като обединяване на съвкупност от различни инструменти и маркетингови дейности, с помощта на които можеш да измериш възвръщаемостта на всеки лев, похарчен за реклама.

Докато повечето агенции се фокусират върху неща, като трупане на последователи, лайкове, споделяния, гледания или с други думи - awareness (разпознаваемост), то ние смятаме, че това е писта, по която могат да тичат онези, които са събрали голяма инерция и притежават сериозен ресурс.

Вярваме, че продажбите са горивото, което движи бизнеса напред и искаме да ни предизвикаш, за да видиш как ще трансформираме твоя бизнес в рамките на 60 дни, започвайки още от днес.

Ще имаш само една възможност, да запазиш дата и час

Нашите партньори_

Нашата партьорска мрежа включва различни компании в сферите на дигиталното развитие, сигурност, както и на развитието на различни европроекти.

Част от
нашите клиенти_

BrainSpot Digital Agency
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0