Времето е ОГРАНИЧЕНО - Не пропускайте тази възможност!

Нашият екип ще настрои и пусне успешни рекламни кампании за Вас и Вашия бизнес… с 96% отстъпка!

Часа
Минути
Секунди

Вижте какво казват нашите клиенти….

ГАРАНТИРАНО ПОЛЕЗНО

Valeri Petrov⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Read More
Много професионално отношение и в същото време приятелски! Стойностна информация и разяснения по всичко, свързано с маркетинга и рекламата за стартиращ бизнес! Силно препоръчвам, няма да сгрешите🙂
Nicolle Encheva⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Read More
Страхотни професионалисти! Още на първата среща показаха, че са доста квалифицирани специалисти и знаят какво правят.
Marieta Petrova⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Read More
Благодаря на компетентната и детайлна консултация на екипа на BrainSpot. Препоръчвам уверено! В тяхно лице ще срещнете партньори , които с лекота улавят проблема в детайли и Ви насочват към вярната посока за оптимизиране на работата Ви, за да може бизнесът Ви да работи ефективно.
Лили Тодорова⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Read More
Страхотен екип от професионалисти, улавят детайлите и наистина предлагат решения.
Radostin Yordanov⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Read More
Изключително стойност на консултацията.Точен и конкретен отговор на всеки зададен от мен въпрос, както и пояснения за тази материя, поднесени по разбираем от мен начин, което ще ми помогне в развитието на планираният от мен проект.Невероятни професионалисти.
Веселина Пенева⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Read More
Благодаря за полезната информация ! Ще се възползвам от помощта Ви за моят бизнес 🙂
Александрия Попова⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Read More
Страхотни професионалисти! След проведената консултация осъзнах какви грешки допускам в макретинга си. Получих много ценни съвети, които веднага приведох в действие.
Жизела Василева⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Read More
Много съм доволна от услугите на BrainSpot и силно препоръчвам! Заплениха ме още с първото телефонно обаждане! Рядко се срещат толкова знаещи, ерудирани и компетентни млади хора - истински процесионалисти!!!

Вземете всичко това И ОЩЕ …

Безплатна стратегическа консултация с наш експерт. В рамките на 45 минути, ще Ви даде насоки и готови тактики, как да следите и създавате успешни реклами.

Това е най-добрата оферта
за Facebook ГАРАНТИРАНО

Стойността на тази оферта, е такава ЛУДОСТ , че вярваме, че никой друг не е достатъчно смел да се доближи до нея. Никой друг няма да напише рекламното копи, да създаде рекламните криейтиви, рекламната стратегия и да стартира рекламната кампания, на толкова ниска цена. А, след това, добавете и всички бонуси отгоре.

Ако грешим и откриете по-изгодна оферта за реклами във Facebook™, уведомете ни и ние ще отговорим на цената!

Струва само 199 лева ДНЕС!!

Вижте какви резултати постига екипа,
на когото ще доверите своите реклами.

Щракнете по-долу, за да се регистрирате днес, преди тази сделка да приключи завинаги!

ВЗЕМЕТЕ ТОЗИ СТРАХОТЕН БОНУС ОЩЕ ДНЕС

Ръководство за вашите реклами в Google + обучителни видеа на стойност от
495 лева БЕЗПЛАТНО!!

АКО ПОРЪЧАТЕ ОЩЕ ДНЕС,
Вие получавате:

📌 Facebook Ръководство:
"Бивш служител в дигитална агенция разкрива 4 мръсни тайни: Защо някои онлайн магазини са безобразно успешни, а други се провалят постоянно?"

📌 Въвеждащо Facebook обучение

📌 Стратегическа консултация с наш експерт в рамките на 45 минути

📌 Създаване на рекламен текст

📌 Създаване на рекламни криейтиви

📌 Google Ръководство

📌 Въвеждащо Google обучение

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

След като попълните формуляра си за офертата, това може да отнеме между 3-7 дни. Ние се стремим да го направим възможно най-бързо, но трябва първо да изпълните своята роля и да попълните формуляра си за офертата възможно най-скоро. 

Бизнес моделът ни се базира на отдаване на по-висока стойност в началото, за да видят повечето клиенти какво би означавало да работят с истински професионалисти. По този начин, се надяваме, че една част от Вас ще решат да останат с нас и ще работим по много по-големи проекти заедно. 

Ние, също така практикуваме това, което проповядваме… Като създаваме неустоими предложения. Това е чудесен начин да правите бизнес, да Ви запознаем с нашия свят и да направите страхотно първо впечатление.

Да, нашите експерти ще започнат да работят върху Вашия рекламен текст, криейтиви и персонализирани рекламни кампании, веднага щом изпълните простите стъпки за попълване на формуляра.

Краткият отговор е „Не!“. Ако все пак харесате работата ни, нещата, които можем да направим, за да увеличим продажбите са наистина много.

Едно от първите неща, които ще направим при започване на работа, е да Ви покажем как да ни дадете достъп до Вашия рекламен акаунт във Facebook. По този начин, веднага щом новите Ви реклами са готови, ще бъдат качени и готови за пускане.

Бюджета за реклама, зависи от продукта или услугата, която продавате. При започване на работа, ще Ви дадем конкретни съвети за бюджетиране, но решението остава изцяло във Вашите ръце.

Тук, ще видите как нещата се случват в реална среда, от професионалисти, които управляват стотици хиляди долари рекламни бюджети, а не суха теория. Като бонус ще получите и няколко ръководства + обучителни видеа.  

Цената в офертата е без ДДС. 

Google Партньор

hello@brainspot.bg

(+359) 879 373 802

бул. „Гоце Делчев”, 100, бл. 22, вх. Г, ет 8 1404 София

42.6710986, 23.2949502

BrainSpot Digital Agency
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0