Сайт на шоу-спектакъл

“Нощ на звездите” е феноменално шоу, което всяка година събира артисти от цял свят, в подкрепа на българските талантливи деца. Организира се от Фондация “Енчо Керязов” и има за цел да помага на млади таланти да следват мечтите си. С разрастването на събитието, се появи и необходимостта от собствен сайт и дигитална реклама. В този момент Фондация “Енчо Керязов” се свързаха с Brain Spot.

Уебсайт на шоу спектакъл

Дистрибуция на билети

Оптимизация и поддръжка

Пред нас стоеше задачата да изградим цялостно онлайн присъствие на “Нощ на звездите”, като в същото време успеем да продадем всички билети за спектакъла. Подбрахме домейн, който веднага води до асоциацията с шоуто, именно nightofthestars.show. Използвахме платформата WordPress, за да представим спектакъла по интерактивен начин и да поберем всички необходими детайли. Изключително важно беше сайтът да има лесна навигация, информацията да бъде достъпна, а билетите лесни за поръчка. 

 

Лесно е да бъдеш част от магията

Подбрахме най-завладяващите кадри от предходни години, за да предадем максимално автентично усещането да бъдеш част от шоуто Нощ на звездите. Поставихме най-важната информация, като дата и час на събитието и бутон за покупка на билети на началната страница, така че да бъде видима за потребителя, преди да се налага да скролва. Разказваме за мисията на благотворителната каузата и любопитни подробности за артистите в тазгодишното издание. За да избегнем притеснения от страна на гостите не пропуснахме да споменем как се стигна до мястото на събитието, къде може да се паркира, какви са възможностите за хапване.   

 

След като вече разполагахме с достатъчно добре оптимизирано потребителско преживяване на сайта, дойде моментът да разпространим билетите по дигиталните канали за комуникация. За най-удачни платформи сметнахме Facebook и Youtube. За реклама използвахме видео, съдържащо спиращи дъха кадри, които представят най-ексклузивните моменти от предходните 10 издания на спектакъла. Резултатът беше напълно разпродадени билети седмица преди събитието и пълна зала, в подкрепа на българските талантливи деца. 

BrainSpot Digital Agency
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0