ЕКИП

Това сме ние — екипажът на BrainSpot.

Познаваме виртуалното пространство и дигиталните канали за комуникация, като своя вселена. Стоим зад построяването на онлайн маркетинг и реклама за фирми от малкия бизнес. Изстрелваме продажбите на нови нива. Съдействаме за постигане на космически цели и извънземни резултати.

Анна

Управител или още, капитан на кораба на BrainSpot. Грижи се за това екипната работа да върви по мед и масло. Поддържа екипа мотивиран и работната обстановка приятна и дори забавна. Комуникира с клиентите, прави брифинги и срещи с тях, за да бъдат максимално спокойни и запознати със свършената от екипа работа. Управлява всички проекти и се грижи за откриването на нови възможности.

Ивайло

Лидер на екип или по друг начин казано, дигитален пътеводител. Издига стратегии, навигира процеси и превръща идеи в осъществена реалност.

Диляна

Копирайтър или с други думи, писател на дигитално съдържание. Създава вдъхновяващи текстове, проучва и комуникира маркетинг послания към подбрани аудитории.

Борислав

UX дизайнер или с други думи, художник в уеб пространството. Разработва сайтове, проектира креативни подходи и се грижи за потребителското преживяване.

Валентин

UX дизайнер или с други думи, изобретател на красиви визии. Разработва уеб сайтове с бранд идентичност, целеви страници с маркетинг предназначения и движи рекламни кампании.

BrainSpot Digital Agency
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0