Онлайн магазин за горива за отопление от биомаса

Energy House е специализиран онлайн магазин, който работи само с премиум брандове за най-качествените пелети на българския пазар.

Екипът на Brain Spot имаше за задача да създаде свеж и приветстващ уеб магазин, който да избяга от общоприетия груб и индустриален имидж, наложен пелетите през годините.

Платформа за избор на пелети

B2C магазин

Оптимизация и поддръжка

Каква е разликата между премиум онлайн магазин с ексклузивни продукти и обикновен онлайн магазин със само няколко добавени артикула?

Отговор: презентацията и офертата.

  1. В сайта на Energy House първо са изложени оферти за най-добрите пелети.
  2. По-надолу тези оферти са комплектовани с услугите на партньорската компания PelletBox за екосъобразна доставка на пелети, която спестява време и грижи на потребителите.
  3. Следват анимирани графики с конкурентните предимства на Energy House,
  4. както и social proof – ревюта от доволни клиенти.

 

За да продава добре един онлайн магазин, необходими са достоверност на сайта и уникална оферта!

Нашият екип от дизайнери и копирайтъри се погрижиха за правилното презентиране на брандовете, за да могат посетителите на сайта да видят истинската стойност на продуктите. Макар и цената да е решаващ фактор при покупка, всеки премиум бранд трябва да избягва съревнованието по цена с конкурентни брандове. В случая това става с ревюта от потребителите и подробна информация на продуктовата страница.

Energy House е бутиков онлайн магазин и като такъв трябва да се открои от всички други мазагини на пазара. Поради тази причина те са единствените, които предлагат закупуване на пелети на лизинг.

Всяко едно конкурентно предимство ви печели повече продажби, в противен случай се впускате в съзтезание кой ще предложи най-ниска цена, а това винаги изяжда печалбите.

 

Техническо построяване

Използвахме платформата за създаване на сайтове WordPress. WordPress е най-използвантa платформа за създаване на уебсайтове и предлага бързи и лесни решения за:

 – безпроблемно свързване с платформи за трафик (Facebook, Google, Mailchimp)

 – интегриране на кодове за проследяване на потребителското поведение в сайта

 – изрядната техническа оптимизация 

 – конкурентната цена на крайния продукт

BrainSpot Digital Agency
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0