Сайт на информационна медия

Finansirane.eu е електронна медия за проекти по европейски и донорски програми и други механизми за финансиране. Мисията на платформата е предоставя достоверна и точна информация по темата на разбираем и достъпен език. Започнахме съвместна работа със задачата да осъвременим дизайна и подобрим преживяването за потребителя.

Информационен портал

Връзка с експерти

Оптимизация и поддръжка

Заложихме на изцяло нова концепция в дизайна, която позволява на потребителя да се ориентира лесно, има съвременна визия и в същото време отличава сайта от всички останали медийни платформи. Създадохме стратегия за маркетинг чрез няколко канала за комуникация, за да достига до потребителите точно информацията, от която се интересуват. Направихме възможа връзката с консултанти експерти в сферата на европейските проекти и механизни за финансиране за тези, които искат да научат повече.

 

Стратегията ни за дистибуция на съдържанието включва:

  • Facebook Marketing
  • Google Ads
  • Email Marketing
  • Lead Generation
  • Консултации с експерти

 

Имейл маркетинг за прецизно сегментиране 

Зададохме си въпроса: „Как да направим така, че бизнесите да получават само информация за програми, които са приложими конкретно за тяхната сфера?“ Така се роди стратегия за имейл маркетинг на Finansirane. Без да се натрапваме, започнахме да изпращаме на потребители, които са проявили интерес към определена програма съобщения, които наистина биха им помогнали и не са нежелана поща. 

Избрахме платформата  WordPress, защото държахме сайтът да бъде технически изряден и лесен за администриране.  Уверихме, че проследяващи събития отчитат правилно, за да можем да създаваме изводи на база получени резултати. Също така, важен фактор е и конкурентната цена на крайния продукт, който клиентът получава. 

 

Какви резултати постигнахме?

След година и половина съвместна работи успяхме да увеличим запитвания за консултации със 120%. Днес медията продължава да се развива и да реализира маркетингови активности в колаборация с едни от най-големите професионалисти в бранша.   

BrainSpot Digital Agency
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0