Как да плащам по-малко на Google, но да привличам 98% от трафика в джоба си?

Видео резюме от наш експерт:

Пускане на видеото

Неразкрит почти магически начин, да отключиш потенциала на Google акаунта си за 60 дни и увеличиш продажбите си с 30% ,без почти никакви усилия от твоя страна.

ГАРАНТИРАНО.

Не ми вярваш? Нека ти покажа нещо.

Обновено – 01.08.2022г.

Щом си тук, значи искаш да научиш как бързо, лесно и гарантирано да увеличиш продажбите си чрез Google ads.

Това, което ще ти покажа в следващите редове, ще бъде много важно за твоят бизнес. Ето защо:

За последните 12 месеца нашият екип е изхрачил 240 000 лв. в Google Ads.

И направихме това за 20 различни бизнес индустрии и ниши …Използвахме тези 240 000 лв.  за да генерираме :
17,252,144  Показвания, 589,629 клика, 8,278 продажби

…А, най-важното – помогнахме на нашите клиенти да генерират 4,617,568 лв.  ПРИХОДИ.

Всичко това, чрез реклами (много ефективни реклами)

Какво отличава нашата работа. Както вече си разбрал, ние сме ловци на резултати. Нашият екип се задоволява единствено и само от продажби. Резултатният маркетинг е много трудоемък и времеемък, но ние инвестираме знанията и времето си в него, именно заради ето тези резултати! 

Бързи резултати

Без значение дали целиш продажби, резервации, обаждания или посещения на физически обект, резултатите могат да бъдат моментални. Множеството настройки и метрики за анализ осигуряват гъвкавост и лесно подобряване на ефективността. Затова, бъди готов за работеща кампания, която ще даде мощен тласък на твоя бизнес.

Покажи на света силата на своя бизнес. Google ads ще ти помогне това да се случи скоростно и лесно.

Често задавани
въпроси_

Честният отговор е… не знаем (все още). Ще бъде нужно да се свържем с теб, за да можем да дадем точен отговор на този въпрос. Но, ако бизнесът ти наподобява някой от хилядите, на които сме помогнали - тогава, да! Виж, Google ads е единствената най-бърза стратегия за МИГНОВЕНО увеличаване на потенциалните клиенти и продажбите за твоя бизнес. Въпреки това, най-голямото препятствие, което трябва да се преодолее, е да се измисли начин да се пускат успешни реклами и да се победи нарастващата конкуренция онлайн.

Може би си потопил пръста си във водата и сам си пускал реклами в Google или си използвал аматьорските услуги за Google Ads & PPC Management в миналото? Може би това никога не е проработило, защото са ти липсвали нужните знания и в крайна сметка си изпепелил бюджета си, като си забулил всичките си пари, насочвайки се към неподходящи и скъпи ключови думи?

Не позволявай това да те отчая и откаже. Екипът на Brain Spot знае какво е необходимо, за да може рекламата в Google да работи за твоя бизнес.

Ние не оставяме нищо на случайността, когато става въпрос за получаване на възможно най-голямата възвръщаемост на инвестициите на нашите клиенти. Съчетаваме нашите рекламни кампании в Google с целева страница или фуния за продажби, за да гарантираме, че ще изстискаш докрай възможната печалба от кампанията си, като гарантираме, че подобряваме процента ти на реализация и рязко увеличаваме печалбите ти.

Когато взимаш решение дали Google ads е правилният канал за твоя бизнес, трябва да си зададеш един въпрос...

Има ли достатъчно хора, които активно търсят в Google моя продукт или услуга? Можеш да научиш това, като направиш проучване на ключови думи в рекламите на Google, с техния безплатен инструмент за проучване на ключови думи.

Рекламите от Google ти позволяват да се насочваш директно към потенциални клиенти, готови за покупка, които вече знаят, че искат твоя продукт или услуга! Ако не пускаш реклами в Google, оставяш пари на масата – позволявайки на твоите конкуренти да откраднат пазарния ти дял.

В заключение? Google ads е страхотна машина за постигане на продажби за фирми, базирани на електронна търговия и услуги, които искат бързо да получат продажби и клиенти!

Рекламите в Google са най-бързият начин за придобиване на нови клиенти или продажби за всеки бизнес на планетата Земя. Можеш да се насочиш към потенциални клиенти, които активно търсят решение на проблема си или рекламите ти да бъдат лазерно насочени, само към клиенти, готови за покупка.

Показвай рекламите си в най-подходящите моменти, когато клиентите ти търсят решение за своя проблем или гледат съдържание в Youtube, Google или в други онлайн сайтове .

За разлика от оптимизацията за търсачки, която може да отнеме до 12 месеца, докато реализираш продажба, рекламата в Google започва да ти носи резултати още от първия ден, като ти позволява да показваш реклами над органичните резултати на търсенето на клиента.

Тук, ключът е в стратегията, която ние в Brain Spot използваме. Ние сме рекламна агенция, която посредством копирайтинг с директен отговор и целеви страници с висока конверсия ще накара тези канали за трафик да работят за  бизнеса ти - ден след ден, за да ти помогнем да се разшириш и да растеш прогресивно.

Има редица фактори, които трябва да се имат предвид, когато се анализира влиянието, което PPC и SEO оказват едно върху друго, включително:

  • PPC ти позволява да определиш точно кои ключови думи стимулират продажбите, привличат клиенти за твоя бизнес и ти помага да приспособиш SEO стратегията си, за да се съсредоточиш върху тези изключително ценни фрази.
  • Kомбинацията между PPC и SEO ти дава повече влияние в резултатите от търсенията, което от своя страна позволява на твоя бизнес да привлича повече внимание и да се появява по-често при релевантни за него търсения.
  • PPC ти позволява да събереш ценна информация за целевата ти аудитория, която впоследствие можеш да използваш в твоите SEO кампании и оптимизации.
  • Хората, които са видели рекламата ти са потенциално по-склонни да откликнат и на органичните ти резултати.

Използването на PPC и SEO заедно може да ти помогне да получиш допълнителна информация и да ти даде конкурентно предимство, като ти помогне да подобриш ефективността на SEO в дългосрочен план. Наличието на многоканален подход е от ключово значение за победата над конкуренцията.

Потърси PPC агенция , която гарантира резултати! Толкова е просто…

Тук, в Brain Spot, гарантираме, че можем да победим всяка PPC агенция, маркетолог или експерт по трафика в страната! Ние ще подобрим твоите резултати с поне 30% спрямо това, което съществуващият ти уеб проект и платен трафик получават в момента!

Да, Brain Spot е официален Google партньор . Ние сме в състояние да предоставим най-високо ниво на поддръжка за нашите клиенти и имаме достъп до ресурси и отчети, за да помогнем на нашите клиенти да успеят.

 

Google Ads (платенa услуга) е рекламната система на Google за плащане на кликване. Това ти позволява да пускаш платени реклами в търсенията в Google, при посещение на други сайтове и в Youtube. Всеки път, когато някой кликне върху рекламата ти, биваш таксуван.

Оптимизацията за търсачки (SEO) е изкуството да класираш уебсайта си в органичните (безплатни) обяви на Google за твоите най-релевантни ключови думи.

Ще имаш само една възможност да запазиш дата и час!

BrainSpot Digital Agency
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0