Лесен достъп до твоя бизнес
с Google Business Profile

Сигурна и скорострелна връзка с клиента. Получавай повече телефонни обаждания, коментари, препоръки и посещения.

Bubble-01-01
Bubble-01-01
Bubble-01-01

Какво представлява Google Business Profile?

Бизнес профил, представящ твоята марка, фирма или физически обект. Клиентите те откриват със скоростта на светлината в Google Карти и Търсене. Цялата важна информация за дейността ти, е събрана на едно място: работно време, телефон за връзка, адрес и локация, оценки на дейността ти, коментари и въпроси от потребители, официален сайт и социални медии.

Печели нови клиенти

Препоръката от реални клиенти, е най-мощния тригер за пристъпване към действие. Правилното управление на бизнес профила изгражда доверие, без значение дали потребителите са на ниво проучване или вече познават марката.

 

За да генерираш нови продажби, регистрации и запитвания, трябва да разполагаш с изряден Google Business Profile. Възползвай се от отличните възможности за взаимодействие с аудиторията и развихри потенциала си.

На първо място в твоя град

Заеми челни позиции в класирането на местно ниво, там където са твоите хора. За целта, бизнес профилът трябва да бъде идентично персонализиран и добре оптимизиран.

 

Публикациите в Google Business Profile подсилват органичното и Google Ads представяне. Ние ще ти помогнем да се утвърдиш като местен професионалист на високо ниво.

Данни за аудиторията

Получаваш отчети за потребителско поведение, спрямо твоя Google Business Profile. По този начин знаеш колко хора са научили за твоя бизнес, чрез кои ключови думи те отриват, колко от тях се свързват с  теб и по какъв начин.

 

Чрез редовно проследяване на тези резултати, успяваме да подобрим локалното класиране. За да държим бизнеса на върха, правим постоянни промени и подобрения. Осигуряваме прозрачни отчети за всяка стъпка от работата ни.

Публикувай снимки и оферти. Покажи на клиентите защо си заслужава да изберат теб.

Заяви напълно безплатна консултация с наш специлист.

BrainSpot Digital Agency
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0