Помогни на бизнеса да се развива с Google Ads

Спечели хора, търсещи точно това, което предлагаш. 

 
 
50 +
Клиента от
цялата страна и чужбина
1 +
Оптимизирани и успешни рекламни кампании
5 +
Експерта в сферата на дигиталния маркетинг
$ 1
Управляван месечен рекламен бюджет

Какво е Google Ads?

Google Ads показва рекламата Ви, когато хората търсят онлайн продуктите или услугите, които предлагате, като използва интелигентна технология, Google Ads Ви помага да показвате рекламите си на потенциалните клиенти точно в момента, когато са готови да предприемат действие.

Твоите Google Ads реклами могат да присъстват в търсачката на Google, уеб пространството, мобилни приложения и в YouTube видеоклипове. Заради възможностите за таргетиране по локация, това е перфектна опция за популяризиране или разрастване на местен бизнес. 

Таргетирай определени
райони

Когато създаваш своята Google Ads кампания се насочи към областта, в която се намират твоите потенциални клиенти. Например, ако предлагаш доставки на храна във Варна, задай само в кварталите, в които работиш. Или, ако извършваш смяна на гуми в София, определи територия в радиус, който потребителите са готови да пропътуват за твоята услуга.

Заплащане

С Google Ads можеш да достигнеш до подходящи клиенти в рамките на своя бюджет.

Плащаш само за изпълнени цели, например кликове или обаждания. Това е така, понеже платформата работи с PPC (pay-per-click) система. Цената на клик, се определя от популярността на ключовите думи за територията, в която рекламираш. 

Бързи резултати​

Без значение дали целиш продажби, резервации, обаждания, или посещения на физически обект, резултатите могат да бъдат моментални. Множеството настройки и метрики за анализ осигуряват гъвкавост и лесно подобряване на ефективността. Затова, бъди готов за работеща кампания, която ще даде мощен тласък на твоя бизнес. 

BrainSpot Digital Agency
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0