Лесен достъп до твоя бизнес с Google Business Profile

Сигурна и скорострелна връзка с клиента. Получавай повече телефонни обаждания, коментари, препоръки и посещения.

 
 
50 +
Клиента от
цялата страна и чужбина
1 +
Оптимизирани и успешни рекламни кампании
5 +
Експерта в сферата на дигиталния маркетинг
$ 1
Управляван месечен рекламен бюджет

Какво представлява Google Business Profile?

Какво е Google Ads?

Бизнес профил, представящ твоята марка, фирма или физически обект. Клиентите те откриват със скоростта на светлината в Google Карти и Търсене. Цялата важна информация за дейността ти, е събрана на едно място: работно време, телефон за връзка, адрес и локация, оценки на дейността ти, коментари и въпроси от потребители, официален сайт и социални медии.

Печели нови клиенти

Препоръката от реални клиенти, е най-мощния тригер за пристъпване към действие. Правилното управление на бизнес профила изгражда доверие, без значение дали потребителите са на ниво проучване или вече познават марката.

За да генерираш нови продажби, регистрации и запитвания, трябва да разполагаш с изряден Google Business Profile. Възползвай се от отличните възможности за взаимодействие с аудиторията и развихри потенциала си.

На първо място в твоя град

Заеми челни позиции в класирането на местно ниво, там където са твоите хора. За целта, бизнес профилът трябва да бъде идентично персонализиран и добре оптимизиран.

Публикациите в Google Business Profile подсилват органичното и Google Ads представяне. Ние ще ти помогнем да се утвърдиш като местен професионалист на високо ниво.

Данни за аудиторията

Получаваш отчети за потребителско поведение, спрямо твоя Google Business Profile. По този начин знаеш колко хора са научили за твоя бизнес, чрез кои ключови думи те отриват, колко от тях се свързват с  теб и по какъв начин.

Чрез редовно проследяване на тези резултати, успяваме да подобрим локалното класиране. За да държим бизнеса на върха, правим постоянни промени и подобрения. Осигуряваме прозрачни отчети за всяка стъпка от работата ни.

BrainSpot Digital Agency
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0