Онлайн магазин за мода

Nia e марка за минималистична мода, която създава дрехи с функционален дизайн за дами със забързано ежедневие и динамичен начин на живот. Когато започнахме работа, брандът тепърва представяше своите колекции на пазара, присъствайки онлайн само в социални мрежи. Екипът на Nia се свърза с Brain Spot, със задачата да създадем сайт, чрез който дрехите да достигат по-лесно до хората, които се припознават в марката и искат да изглеждат така.

Сайт на модна марка

B2C магазин

Оптимизация и поддръжка

Използвахме платформата за създаване на сайтове WordPress в комбинация с модул WooCommerce за електронна търговия. Избрахме този вариант, поради възможността за безпроблемно свързване с платформите за реклама и интегриране на кодове за проследяване, изрядната техническа оптимизация и конкурентната цена на крайния продукт.

Потребителско преживяване в минималистичен стил

Дрехите на марката Nia са вдъхновени от архитектура, бетон, въздух и светлина. За да осигурят усещане за лекота и ефирност, в колекциите преплитат изчистени линии с разнообразни форми и пропорции. Точно тази концепция трябваше да приложим и в дизайна на сайта. Като в същото време, основна цел беше да направим процеса на избор на продукти и осъществяване на поръчка максимално улеснен, интуитивен и приятен за потребителя.

 

Съчетахме ценностите, заложени в идентичността на бранда с концепцията за Tribal Marketing. Това е стратегия за придобиване на клиенти с висока стойност/ангажираност, които е вероятно да станат повторни купувачи. Надхвърля традиционната сегментация на пазара – която разчита само на демографски черти, поведение и география. Ангажира клиентите въз основа на важен аспект от тяхната идентичност като призвание, ориентация, дейности, интереси, перспективи, преживявания. За да работят успешно потребителските трайбове, трябва да бъде свършена добре работата по вграждане на собствени визии и ценности  в марката.

BrainSpot Digital Agency
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0