Корпоративен уебсайт

Pellet Box е единствена по рода си услуга на българския пазар. Предлага напълно автоматизирана система за доставка, съхранение и отопление с насипни пелети. Спестява човешки труд и ежедневни усилия на собствениците на пелети, а на планетата огромно количество найлонов отпадък. Когато започнахме съвместната си работа, брандът все още беше на ниво изграждане. Задачата на Brain Spot беше да създаде разпознаваема марка, като построи цялостно онлайн присъствие, което генерира запитвания и продава услугата.

Корпоративен уебсайт

B2C магазин

Оптимизация и поддръжка

Истинско предизвикателство беше да представим Pellet box, по начин, по който за потребителите веднага да става ясно какво всъщност представлява. Трябваше да обясним всички функционалности и тяхната полза в ежедневието на битовия потребител на пелети, както и при клиентите в индустрията. Започнахме от създаване на лого, което е модерно, изчистено и лесно за възприемане и в същото време кореспондира с екологичния аспект на услугата. 

Функционален сайт

Използвахме платформата WordPress, за да създадем достатъчно бързо работещ сайт. Освен достъпно обяснена и изчерпателна информация, сайтът трябваше да предоставя максимално и приятно улеснено преживяване за потребителя, който иска да научи повече или да осъществи поръчка. Свързахме модул за електронна търговия Woocommerce, за да бъде възможна покупката на желаното количество и марка пелети в определен ден и час.

Като начало, заложихме на дизайнерски анимации, които да показват пътя на пелетите от плетна цистерна до склада на клиента и от склада до горелката. След като вече имахме достатъчно добре работещ сайт, си зададохме въпроса: “Как можем да се свържем с потребителите на пелети? Публикувахме PR статия платформата за сравнение на пелети potoplo.eu, развихме сътрудничество и обща кампания. Направихме колаборация и с оналйн магазина за пелети Energyhouse.bg. Стартирахме Facebook кампания с видео, в което показваме доволен клиент, който вече използва Pellet box. Видеото използвахме и за кампания в Youtube, а в Google заложихме на рекламни текстове, които събуждат любопитството.

BrainSpot Digital Agency
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0