Поздравления!

Ръководството ще бъде във Вашата поща до 5 минути.

Ако не го виждате във “Входящи съобщения”, просто проверете в “Спам” папката (пак тези проклети филтри), то със сигурност се намира там.

Преди да затворите тази страница, искаме да Ви споделим още нещо!

Предизвикателството официално започна. Мисията е да накарате Вашите Google реклами да продават „като луди“. И повярвайте ни, тази малка електронна книжка, наистина ще Ви помогне в тази насока.

Преминавайки през различните части, ще можете да изпробвате наученото, директно след всеки етап. Можете и да го прочетете отначало докрай и да помислите, как да използвате знанията, конкретно за себе си.

Темпото, с което ще консумирате това съдържание, ще бъде изцяло Ваш избор. Подходите, които ще научите, могат да се приложат във всеки един бранш.

Информацията в това ръководство, е изключително ценна за Вас и за бизнеса Ви. Бяха ни нужни много часове и наистина много изгубени пари, за да достигнем до формулата за гарантиран прогрес.

Затова Ви молим, не споделяйте тази информация с други хора. Това е нещо лично, от нас за Вас!

Вероятно, в главата Ви вече изникват, толкова много въпроси. Разбираме Ви, трудно е в това кратко ръководство да съберем целия опит, който сме натрупали, за толкова много години.

Но, нека Ви обясним. С практиката, постепенно разбираме, че въпреки променящите се тенденции и напредъка на технологиите, в основата на добре работещата стратегия, стои психологията на потребителя. Освен това, се научаваме да ценим времето си, повече от всичко. Ръководството ще Ви научи точно на това.

Препоръчваме Ви да запишете някъде всички въпроси, които се появят и ако не намерите решение за тях, не се колебайте да ни потърсите.

Защото, ние сме добавили този страхотен бонус !

Стратегическа консултация, в рамките на 35 минути, на стойност от
99 лв. БЕЗПЛАТНО с наш акаунт мениджър, който е сертифициран от Google.

Всъщност, аз и моят екип, решихме да предоставим възможност за безплатна стратегическа консултация, на онези бизнесмени, които покажат желанието си за успех. Всеки месец, в рамките на 35 минути, на 8 фирми.

УСЛОВИЯТА ЗА ЗАЯВЯВАНЕТО Ѝ СА МНОГО ПРОСТИ:

📌 Да сте изтеглили и прочели ръководството.

📌 Да продавате реален продукт или услуга.

📌 Да имате съществуващ акаунт в Google Ads, в който вече има данни. По този начин ще можем да отговорим на конкретни казуси в реална среда.

Ще имате една възможност да запазите ден и час за провеждането ѝ. Ако пропуснете тази възможност, няма да може да се възползвате втори път от нея.

На тази консултация, ние ще:

Анализираме Вашия уеб сайт/ онлайн магазин
и ще посочим конкретни възможности, които сте пропуснали в процеса на създаването му.

Анализираме текущите Ви рекламни кампании
(ако имате такива)
Независимо дали имате една или 60 активни кампании, ще посочим конкретни стъпки, с които да ги оптимизирате.

✅ В зависимост от продукта или услугата, която предлагате, ще анализираме кой е най-добрият канал за генериране на непрестанен поток от клиенти.

✅ Ще Ви дадем конкретен план как стъпка по стъпка да увеличите продажбите си, в пъти.

Ако сме Ви заинтригували, след като сте готови и отговаряте на всяко едно от горните условия, можете да се свържете с нас, за да запишем час и дата, за Вашата стратегическа коснултация!

ОБАДЕТЕ СЕ НА ТОЗИ ТЕЛЕФОН:

ВНИМАНИЕ!

Тъй като, имаме възможност да проведем само 8 такива, ги предоставяме на първите обадили се, като преди да я предоставим проверяваме дали отговаряте на горните условия!

Вижте как работи нашият екип и какви резултати постига, за нашите клиенти!

За един месец, в който Brain Spot поема рекламите, виждаме как поръчките нарастват от 52 (за предния месец) на 130. Графиката по-долу показва общото представяне на рекламите на нашия клиент в сравнение с конкуренти, които рекламират със същите ключови думи.

Общо представяне на рекламен акаунт, управляван от BrainSpot.

На диаграмата по-горе, можете да видите разликата в общото представяне и успеваемостта на рекламите, между наш клиент и тези, на неговите преки конкуренти.

Очакваме Вашето обаждане, когато сте готови! Ако имате въпроси или необходимост от съдействие, моля не се колебайте да ни потърсите.

Приятно четене!

BrainSpot Digital Agency
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0