Performance Marketing или т. нар. "резултативен маркетинг", предоставя изобилие от метрики по подразбиране и възможност за създаване на нови такива. Това ни позволява да имаме 360-градусов поглед над представянето на кампаниите и да вземаме информирани, подкрепени с исторически данни, решения за управление на всяка стотинка от рекламния бюджет.

Онлайн магазин
в България:

През изминалата година, ние от Брейн Спот, имахме удоволствието да работим с редица български онлайн магазини, помагайки им да постигнат изключителни резултати. С нашата експертиза и персонализирани стратегии, те постигнаха значително увеличение откъм трафик и продажби, като затвърдиха своето онлайн присъствие на българския пазар. Благодарение на креативността и експертизата, с която разполага  екипа на Брейн Спот, създадохме забавни и атрактивни видеа, които привлякоха вниманието на стотици хиляди потребители. 

0 К
Възвръщаемост
0 М
Генериран оборот
0 Х
Средна възвръщаемост
0 К
Продажби
0 К
Рекламен бюджет
0 М
Генериран оборот
0 X
Средна възвращаемост
0
Продажби

Онлайн магазини
в чужбина

Брейн Спот има фокус и опит, не само в онлайн търговията в България, а на всеки един пазар. С глобален подход и персонализирани стратегии, помагаме на нашите клиенти да разширят своето присъствие на международния пазар. През изминалата година, постигнахме впечатляващи резултати за нашите клиенти, които увеличиха своите продажби в пъти, както и успяха да покорят много нови пазари.

Бизнеси в сферата
на услугите

В нашата експертиза, се включват и бизнеси, предлагащи различни услуги. Благодарение на персонализирания подход и стратегиите, които използваме, ние помагаме на нашите клиенти да увеличат разпознаваемостта си, да привлекат нови клиенти и да наложат своето позициониране в онлайн пространството. В последната година сме постигнали значими успехи за нашите партньори в сферата на услугите, които видимо подобриха приходите и умножиха запитванията към бизнеса.

0 К
Рекламен бюджет
0 К
Запитвания
0 лв
Средна цена на заявка
0 лв
Средна цена на клик

С нас избраха да работят:

С нас избраха да работят:

Заяви консултация
с наш експерт

Пробай си късмета!

 
ЗАВЪРТАМ
Never
Remind later
No thanks