Запознай се с нас

Ако търсиш верен партньор, който да ти помогне да развиеш бизнеса си онлайн, то то тогава си попаднал на правилното място. Екип от млади и опитни хора, които заедно обединяват креативните идеи и успешните стратегии. 

0 Г
Опит
0 +
Проекта
0 %
Успех

Брунислав
Константинов

ЗА МЕН

В Брейн Спот съм, откакто навърших 2 месеца. Екипът е много свеж и всички ме галят и ми хвърлят топка. Работата ми е готина, понякога пътувам на снимачни дни и участвам в снимки и видеа. 

Анна
Константинова

ЗА МЕН

Брейн Спот е компанията, която доказва, че ние младите можем. За мен е удоволствие да работя с млади и мотивирани хора, които са готови да учат и да се доказват. Освен да се грижа за всичко и всички в екипа, участвам в креативните задачи, в срещите и в почти всеки един процес така че със сигурност ще се запознаем. 

Петър Събев

ЗА МЕН

Павел
Марков

ЗА МЕН

Макар че съм част от екипа на BrainSpot от по-малко от година, вече мога с увереност да кажа, че това е една от най-вълнуващите работни среди, в които съм бил! От самото начало се чувствах добре дошъл и веднага бях включен в процесите на компанията. В BrainSpot се цени креативността и иновациите, което като графичен дизайнер, ми дава възможност да изразявам себе си и да развивам своите умения.

Aлександра
Шишкова

ЗА МЕН

Вярвам, че ключът към успеха е във внимателното балансиране между вдъхновяващо съдържание и ефективно управление на процесите.

В BrainSpot, открих, че вдъхновението е навсякъде – във всяка идея, във всеки проект. Тук научих, че във всяко предизвикателство се крие възможност за растеж и успех.

Харесвам това, че точността и прецизността към детайла, за екипа, не са само приоритет, а начин на живот. 

Защо? 

Защото успехът на клиентите ни, не е просто наша цел, а възпламеняваща и мотивираща сила, която ни кара да даваме всичко от себе си. И какво по-вълнуващо от това да бъдеш част от екип, който създава истории и твори със стремеж да достига нови висоти!

Ивайло
Янков

ЗА МЕН

Определям себе си като човек, който обича да се занимава с мистериите на Вселената. Обичам риска и възможността да създавам стойност. Вярвам, че успехът в бизнеса изисква упорит труд. На смъртния си одър, бих искал да преброя животите, които съм променил за добро, а не парите, които съм спечелил.

Валентин
Димитров

ЗА МЕН

Мариян
Маринов

ЗА МЕН

В Брейн Спот отговарям за performance marketing частта. Оптимизирам клиентските кампании за максимизиране възвръщаемостта на инвестицията. Подбирам стратегически ключови думи, създавам убедителни рекламни текстове и гарантирам, че всеки лев се инвестира в най-подходящия канал. Грижа се за правилната отчетност и производителност на маркетинг усилията. В основата на моята работа е посветеност към превръщането на всеки клик в приход за Вашия бизнес.

Заяви консултация
с наш експерт

Пробай си късмета!

 
ЗАВЪРТАМ
Never
Remind later
No thanks